La 4a Fira Universitària espera la visita de 2.000 estudiants el pròxim 14 de febrer

Prop de 2.000 estudiants de 4rt d’ESO i batxillerat de la província de Lleida tenen previst visitar la 4a Fira Universitària i d’Estudis Postobligatoris que acollirà el Teatre L’Amistat de Mollerussa el pròxim 14 de febrer. 25 centres educatius de Ponent i d’arreu de Catalunya aproparan a estudiants i pares una àmplia oferta educativa postobligatòria a través dels seus estands i de tres taules rodones que tractaran temàtiques englobades dins del món de l’Enginyeria, Ciències de la Salut o Arts i Humanitats.

En cadascuna de les taules rodones tindran representació almenys tres universitats diferents, entre les quals s’inclouen la de Lleida, la Ramon Llull, la de Vic, o la Rovira Virgili. Així mateix, Instituts com el Torre Vicens de Lleida o l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara, també tindran lloc en les xerrades moderades per professorat dels tres instituts de Mollerussa.

Per altra banda, la cita repetirà les xerrades informatives sobre les ajudes i beques universitàries ofertes l’any passat, i també comptarà amb un servei d’orientació i assessorament individualitzat pels alumnes.

Totes aquestes activitats es desenvoluparan de 9h a 14h, però la jornada conclourà a les 19.00 h de la tarda amb una xerrada gratuïta sobre els avantatges que pot suposar seguir estudis universitaris o postobligatoris a càrrec del consultor en gestió de la qualitat, i lideratge, Jordi Besora.

Cal afegir que l’invitat d’enguany serà l’administrador de les pàgines de Postureig de Lleida.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.