La 4a Milla de Sidamon aplega 300 participants

S-MILLA-1

Un total de 300 participants s’han aplegat aquest dissabte a la quarta edició de la Milla Urbana de Sidamon. La cita ha estat organitzada per l’Ajuntament de Sidamon i ha tingut com a millors cronos els que han marcat Josep Ramon Sanahuja i Yolanda Cebrián. La cita s’ha desenvolupat a partir de les 18.00 hores, amb la sortida i l’arribada ubicades a l’avinguda Generalitat, al costat de la pista esportiva i la piscina.

Els millors temps de la jornada s’han marcat en la categoria de veterans. Així, en homes, Josep Ramon Sanahuja (Xafatolls) ha estat el més ràpid amb 5.11, seguit de Miquel Fresneda (CN Sabadell), segon amb 5.30, i de Josep Borges (Lleida UA), tercer amb 5.31. En l’apartat femení, Yolanda Cebrián (Lleida UA) ha guanyat amb 5.47, seguida de la independent Núria Esteve, segona amb 6.25, i d’Angelica Damoc (Romania), tercera amb 6.42.

En la categoria cadet-juvenil-sènior, en homes el millor ha estat Albert Capell (Esbufecs) amb un temps de 5.29, seguit de l’independent Xavier Cairo, segon amb 5.39, i de Roger Closa (Fondistes Solsonès), tercer amb 5.47. En dones, triomf d’Oxana Bonjorn (JA Arbeca) amb 6.00, pel davant d’Irina Belmonte (Lleida UA), segon amb 7.02, i de la independent Aïda Borrell, tercer amb 7.10.

S-INFANTILS

Cal destacar que la cursa ha tingut el seu vessant solidari, ja que ha col·laborat amb el projecte Stargardt Go!, al qual ha destinat 1 euro de cada inscripció. A més, s’han pogut fer inscripcions a l’anomenat ‘Dorsal solidari’. També hi ha hagut una cursa ‘Special’, reservada per a atletes amb discapacitat intel·lectual.

Podeu consultar les classificacions de totes les categories a: https://www.iter5.cat/resultats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.