La 4a Mollerussa Drone Party tindrà una cursa oficial i els joves com a protagonistes

La 4a Mollerussa Drone Party acollirà la primera cursa oficial del I Campionat de Catalunya de Drones de Carreres del 15 al 17 de febrer amb la col·laboració de la Federació Aèria Catalana.

Així mateix, el certamen preveu la participació de 200 pilots d’arreu de l’Estat espanyol, però també de França, entre els quals destaca el número 1 de la Drone Racing World Cup. Aquest fet, demostra el creixement a nivell professional i internacional de l’esdeveniment.

Per altra banda, enguany la cita també innova amb la creació de la Mollerussa Drone Party Kids. Un espai, que sota el nom ‘Aprèn a volar i emporta’t un drone’ oferirà als infants la possibilitat de provar els simuladors i participar en un campionat. Així mateix, se sortejaran 30 drones entre els pilots debutants. Tot plegat, amb l’objectiu d’apropar aquest món als més joves.

Aquesta 4a edició també oferirà als assistents una millor visualització de l’exhibició aèria amb l’habilitació de grades, la modificació del Circuit Indoor, l’ampliació de la pantalla de projecció, i la presència de comentaristes.

L’esdeveniment obrirà les seves portes al públic en general a partir de dissabte a un preu de 2 euros. Tanmateix, enguany, tots els esportistes federats que mostrin el seu carnet tindran l’entrada gratuïta.

El Circuit d’aquesta edició, ja es pot descarregar en versió demo del simulador a www.rotorrush.com


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.