La 6a edició del Mercat de Segona Mà assoleix la plena ocupació amb 78 paradistes

Un total de 78 paradistes participaran a la sisena edició del Mercat de Segona Mà de Mollerussa, que tindrà lloc aquest diumenge al pavelló firal d’entre les 11 del matí i les 7 de la tarda. D’aquesta manera, s’ha assolit la plena ocupació i a més, d’una forma més ràpida que en anteriors ocasions. També continua ampliant-se pel que fa a la procedència, que compta, a banda de Mollerussa, amb gent vinguda de capitals de comarques de la Plana com ara Lleida, les Borges Blanques, Tàrrega i Balaguer.

La moneda local de Mollerussa, el molleuro, serà novament una de les protagonistes del mercat. L’objectiu és tornar a arribar als 15.000 molleuros de benefici de l’anterior edició. Paral·lelament, es durà a terme una activitat solidària per recaptar diners per a una nena de 5 anys, la Noa, que pateix una paràlisi cerebral.

Des del consistori, col·laboradors en l’organització d’aquest esdeveniment de Mollerussa Comercial, han destacat la capacitat de combinar el mercat de segona mà amb una activitat de tipus solidari.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.