La 6a Fira de la Camamilla, plat fort aquest diumenge de la Festa Major de Linyola

Linyola celebrarà aquest diumenge dia 19 la 6a Fira de la Camamilla i Tractors Antics, un dels plats forts que inclou el menú de la Festa Major del municipi que tindrà lloc del 17 al 20 de maig. La fira obrirà portes a partir de les 10.00 h del matí i convertirà el centre del poble en un aparador de productes relacionats amb plantes aromàtiques i medicinals d’entitats locals i del territori.

Així mateix també hi haurà tallers florals i aromàtics, exposicions culturals i una rua i gimcana dels tractors històrics, entre d’altres. L’esdeveniment també servirà per inaugurar el mural de l’artista Ana Pulido anomenat “El somni de Lucia”, que s’ubica a la recentment habilitada placeta de Ca la Pipa. L’obra il·lustra un dels símbols del municipi com és la camamilla a través de la mirada d’una nena, la Lucia, personatge que s’inspira en una neboda de l’artista. Tota aquesta programació espera servir per donar a conèixer el folklore de Linyola.

D’altra banda, s’espera que 750 persones donin el tret de sortida a la Festa Major del poble amb l’elaboració de la Cassola de Linyola, que a punt d’arribar a la seva 45a edició presumeix de ser la més antiga de la comarca.

Pel que fa a l’apartat musical, enguany el programa inclou les actuacions dels grups Orquestra Nova Saturno, Surprise, Band The Rock, Banda Neón i DJ David Beatz. Així mateix, també hi haurà els espectacles per a totes les edats d’Acrobàtic Pack, i per als més joves, del Circ de Margarito i Nurula i Disco per Xics. Aquest últim precedirà al show Bona Nit Benparits! de Fel Faixedas, que clourà la festivitat. Abans però, la Chuky, un personatge creat per la Comissió de Festes local, s’encarregarà de dur a terme el pregó d’una festa popular dissenyada amb la voluntat de satisfer al màxim públic possible.

Enguany també s’organitzarà un Escape Room amb temàtica nuclear i com a novetat hi haurà un simulador del joc Fortnite. Cal afegir que serà el segon any consecutiu que Linyola aposta per a celebrar de manera conjunta la Fira de la Camamilla i la Festa Major a causa de l’increment de participació que han percebut en els darrers anys a la festa popular del mes de maig.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.