La 6a Mostra de Formatges del Palau d’Anglesola aplegarà nou dels onze productors de l’interior

La fira de l’Oest és el títol que porta enguany la 6a Mostra de formatges artesans de Ponent que tindrà lloc aquest cap de setmana a Palau d’Anglesola.

Enguany pel que fa a la mostra s’han volgut centrar en els productors de Ponent per tal d’acabar amb la idea establerta que el formatge és una cosa exclusiva del Pirineu. És per això que hi haurà nou  formatgers de la Lleida interior dels onze que existeixen més un de convidat provinent de la Plana de Vic.

Com a novetat, cal destacar el 1r Concurs de Cuina de Formatges, que se celebrarà amb dues categories, una d’amateur i una de restaurador, on s’hauran de presentar elaboracions culinàries on el formatge sigui el protagonista. A més també proclamaran el xef Joël Castanyé, del Restaurant La Boscana i el Resquitx i estrella Michelin, el 1r Formatger Honorífic de l’Oest.

Tot i que el dia gran de la mostra és el diumenge, la fira oferirà un avançament el dissabte al vespre amb la taula rodona ‘Productes d’èxit de l’oest’ al Celler modernista de la cooperativa Sant Roc i posteriorment, tindrà lloc un sopar-tast sensorial de formatges.

Més informació  i horaris al web de l’ajuntament del Palau d’Anglesola.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.