La 7a Cursa Agro-Llobera Sant Blai del Palau d’Anglesola espera 700 atletes el 29 de gener

La prova comptarà amb un circuit urbà de 5 km

El Palau d’Anglesola celebrarà el diumenge 29 de gener la 7a “Cursa Agro-Llobera Sant Blai, la més plana que has fet mai”. La prova tindrà lloc a partir de les 10 del matí, en un circuit de 5 km, tot urbà, que es pot recórrer amb una o dues voltes i amb molt poc desnivell. El traçat pla és ben atractiu pels atletes que busquen el seu millor temps. Però la cita també convoca esportistes d’arreu perquè cuida els detalls a fons, des dels obsequis a l’arribada, passant pel bon ambient al llarg del recorregut i un esmorzar de primera esperant a la meta. Això l’ha consolidat en el calendari de curses atlètiques de Ponent i és una cita que convoca prop de 700 atletes.

La Sant Blai també posa l’esforç en la inclusivitat, facilitant l’experiència als esportistes d’Incluyendo Sonrisas i comptant amb voluntariat de l’associació Acudam. I també destaca que una part de l’import de la inscripció es destina als projectes que l’ONG MAMI (Moviment d’Ajuda al Món de l’Infant) desenvolupa a Mali.

En la presentació, la Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida, ha destacat l’impacte positiu que genera una cursa al municipi que l’organitza. En Francesc Balcells, alcalde del Palau d’Anglesola, ha destacat que “pels visitants significa conèixer de ben a prop carrers, places, parcs i zones verdes que ens reconeixen com a Vila Florida i pels amfitrions suposa mostrar la millor cara del municipi i enfortir el ric teixit associatiu esportiu”. L’Anna Llobera ha ratificat el “compromís de l’empresa Agro-Llobera en l’esdeveniment esportiu, perquè la jornada fa poble i aposta per la salut i la interacció entre persones” que practiquen des de fa temps els membres de l’empresa familiar. El coordinador de la Cursa, Marc Solé, ha destacat “el compromís dels cent voluntaris que fan possible la festa esportiva” i ha convidat als atletes a inscriure’s perquè “el circuit és ben entretingut, amb molts encreuaments entre corredors, cosa que facilita l’animació de la cursa”.

El tret de sortida serà a les 10 del matí i encara es poden fer inscripcions a la web www.cursasantblai.cat


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.