La 8a edició de la Mollerussa Lan Party canvia la data i se celebrarà al novembre

lanparty

Imatge general de la Mollerussa Lan Party de l’any 2014.

La 8a edició de la Mollerussa Lan Party se celebrarà finalment del 5 al 8 de novembre en lloc de l’1 al 4 d’octubre com estava previst en un principi. Des de l’organització s’ha pres aquesta mesura per tal de no coincidir amb altres convocatòries del mateix sector a escala estatal.

El Saló, que va assolir l’any passat la seva xifrà rècord de participació amb 525 inscrits, ha obert ja el termini per formalitzar les inscripcions. Amb un augment edició rere edició pel que fa al nombre d’assistents, la xifra de l’any 2014 va suposar un increment d’un 15% respecte del 2013.

Pel que fa a la procedència dels participants, destacar l’assolida l’any passat pel que fa a fora de Catalunya, amb un 20%. Amb aquestes dades, la trobada de la capital del Pla d’Urgell es va posicionar com la primera de Catalunya i la quarta pel que fa a l’Estat espanyol.

Aquesta trobada d’aficionats a les noves tecnologies està organitzada per Fira de Mollerussa en col·laboració amb l’associació Mollerussa Lan Party. Durant els dies del saló es porten a terme diferents tornejos, tallers i xerrades, amb la repartició de premis.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.