La 9a Catigat assoleix les 750 inscripcions, un 70% de Lleida, i es planteja crear 50 places ‘extra’

La 9a edició de la Catigat, que enguany sortirà i tindrà com arribada la localitat de Torregrossa, ha tancat les inscripcions amb 750 participants, quan encara falten més de 10 dies per a què es celebri aquesta prova. És per això que des de l’organització es plantegen obrir 50 places extra, com van haver de fer l’any passat. A diferència d’edicions anteriors, enguany, un 70 per cent dels inscrits són de la província de Lleida i n’hi ha de tots els pobles del Pla d’Urgell.

La pedalada popular comptarà amb tres circuits que discorreran per tota la comarca del Pla d’Urgell. El més llarg tindrà 100 kilòmetres i els altres dos seran de 65 i 45. En el cas del més llarg, un 40 per cent del traçat passa per pistes asfaltades i el 60 per cent restant per terra. Al tractar-se d’una prova no competitiva no es tallaran les carreteres o camins per on circulin els ciclistes. Enguany s’estrenarà una nova eina de comunicació que servirà per reforçar la seguretat.

La Catigat homenatjarà a una de les seves ànimes de Vilanova de Bellpuig. És tracta de Xavier Gorgues, també impulsor del Club Esportiu Les Guineus i que va morir recentment de càncer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.