L’A.A.Xafatolls aconsegueix dos podis al Campionat de Catalunya de Clubs

El podi de l’equip aleví femení del campionat. FOTO: A. A. Xafatolls

 

 

L’A.A.Xafatolls ha aconseguit situar-se en dos podis al Campionat de Catalunya per Clubs, celebrat aquest cap de setmana al Prat de Llobregat, al qual s’hi havien presentat tres equips: benjamí masculí, benjamí femení i aleví femení.

Dissabte, l’equip aleví femení va aconseguir la segona posició, a tan sols 10 punts de la medalla d’or. A la prova 2.000m marxa hi va participar Clàudia Sánchez, a llançament de disc Paula Cambero, a salt d’alçada Marta Bosch, a 2.000m.ll. Maria Díaz, a llançament de pilota Carla Guillén, a salt de perxa Julia Paula Nístor, a 600m.ll. Aran Badia, a 60m.t. Mar Serrano, a 60m.ll. Mariona Garcia, a llançament de pes Alba Potrony, a salt de llargada Raquel Besolí, al relleu de 4x60m Mariona, Mar, Júlia, Paula i Alba i al 3×600 Carla, Aran i Júlia Solé.

Diumenge l’A.A.Xafatolls va estar representat per un equip masculí i un de femení en la categoria benjamí. L’equip benjamí masculí va aconseguir la 3a posició on hi han participat 6 benjamins en 7 proves: Carles Grañó a 1.000m marxa, Jan Tomàs a salt d’alçada, Roger Abós a llançament de pilota, David López a salt de llargada, Nil Caba 60m.ll., Nil Solé a 1.000m.ll. i al relleu 4x60m el David, Nil C., Jan i Nil S.

L’equip femení format per 6 benjamines, s’ha quedat a les portes del podi amb una quarta posició i a tan sols 5 punts de les terceres. En aquest cas, Laia Aixalà ha participat als 1.000m marxa, Daryeen Karcz a llançament de pilota, Carlota Niubó a salt de llargada, Maria March a 60m.ll, Karla Díaz a 1.000m.ll., Júlia Stolarczyk a salt d’alçada i al relleu 4x60m la Maria, Carlota, Karla i Júlia.

El club està molt satisfet dels resultats de tots els seus atletes i el proper dissabte estaran representats per més de 30 atletes a la Prèvia del Campionat de Catalunya a Castellar del Vallès.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.