L’A.A. Xafatolls suma 6 medalles, tres d’or, als Campionats de Catalunya de Cros i Marxa

20190203_124459
  • 2 ors, 1 plata per equips, 1 bronze al Català de Cros; i 1 d’or i 1 bronze al de Marxa
  • Pau Aiguadé obté el bitllet per participar a l’Estatal de camp a través per autonomies
Els atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls han completat un cap de setmana redó sumant un total de 6 medalles. Quatre dels sis premis els van aconseguir en el Campionat de Catalunya de Cros a Vic, on els sub 12 i sub 10, Nil Solé i Arnau Aixalà respectivament, es van emportar la medalla d’or. Així mateix, Pau Aiguadé va aconseguir la medalla de bronze en la categoria sub 16.
Els Xafatolls van adjudicar-se una quarta medalla, de plata, en la competició per equips de la categoria sub 23 masculí gràcies al conjunt format per Roger Estradé, Pol Pueyo, Gerard Cabestany, Roger Mirabet i Ahmed Hfairi. El club també va registrar una 4a posició amb l’equip sub 12 femení integrat per Maria March, Laia Aixalà, Carlota Niubó i Karla Diaz.
Cal destacar que la classificació individual de Pau Aiguadé li suposa el bitllet per a poder participar al Campionat d’Espanya de camp a través per autonomies que es disputarà el proper 3 de març a Sevilla. Mentre que l’equip sub 23 representarà l’A.A. Xafatolls al Campionat d’Espanya de camp a través per clubs que acollirà el municipi de Linares el pròxim 23 de febrer. En total, 40 atletes del club van desplaçar-se fins a Vic.
IMG-20190202-WA0052
Per altra banda, en el Campionat de Catalunya de marxa celebrat a Viladecans aquest passat dissabte, Clàudia Sánchez, es va proclamar vencedora de la categoria sub 14 (3.000 metres), i Àngela Sellart, va aconseguir el bronze en la categoria sub 10 (1.000 metres), completant així, les 6 medalles amb què l’A.A. Xafatolls va tancar el cap de setmana.

Informa: Ignasi Gómez