La banqueta del Canal d’Urgell, tema del 17è Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Mollerussa d’aquest diumenge

Diumenge 23 de setembre és la data seleccionada per a realitzar-se el 17è Concurs de Pintura Ràpida de Mollerussa. Enguany, l’esdeveniment es portarà a terme a la zona de la banqueta del Canal d’Urgell, en el tram comprès entre el Salt de la Farinera i el Salt dels Llums. Això farà que el concurs coincideixi amb la primera caminada per l’Alzheimer, que també tindrà lloc aquest pròxim diumenge. D’aquesta manera, pintors i participants en la caminada viuran un matí de convivència en una zona simbòlica de la ciutat.

Les inscripcions per a la cita, que seran gratuïtes, es podran realitzar a partir de dos quarts de 9 del matí fins a les 12 del migdia en el vestíbul del Teatre L’Amistat. Així mateix, només s’admetrà una obra per autor, que serà de tècnica, procediment i suport lliure, i s’haurà d’entregar abans de les 3 de la tarda al mateix punt d’inscripció.

El concurs repartirà fins a 5.275 euros distribuïts en 9 premis, on destaquen un primer premi de 1.500 euros per al guanyador, de 1.000 euros per al segon classificat, i de 525 per al tercer. El jurat, format pel president del Cercle de Belles Arts, Jaume Vilella, i pel president de l’Associació Arts de Ponent, farà públic el seu veredicte el mateix diumenge a partir de dos quarts de 6 de la tarda a la Sala del Teatre L’Amistat, on posteriorment es farà l’entrega de premis. Cal afegir, que les obres premiades quedaran en propietat dels patrocinadors i restaran exposades en la Sala d’exposicions del Museu de Vestits de paper del 23 al 30 de setembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.