La biblioteca acosta el bàsquet als seus usuaris amb un partit entre llibres i la construcció d’una cistella

TALLER BASQUET 4

  • L’equipament municipal cedeix al club material de préstec específic per als jugadors i jugadores sobre nutrició, fisioteràpia, psicologia i bàsquet

 

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila i el Club de Bàsquet de Mollerussa van iniciar ahir el projecte de col·laboració amb un taller per a construir una minicistella de paper i també un partidet de bàsquet entre llibres. La iniciativa té el doble objectiu de donar visibilitat a aquest esport entre els usuaris de la biblioteca i alhora  ajudar a promocionar entre els jugadors i jugadores del club l’equipament municipal i el seu material en relació a la pràctica esportiva, especialment pel que fa a l’esport de la cistella.

A banda de les activitats previstes com la d’aquest dimecres, la biblioteca també posarà a disposició del club una col·lecció de llibres que s’han adquirit recentment a través d’una subvenció de la Generalitat de 3.000 euros, relacionats tots elles amb la pràctica esportiva i amb temàtiques que van des de la nutrició, la fisioteràpia, la psicologia o el bàsquet, entre altres. Aquesta biblioteca mòbil es traslladarà al pavelló poliesportiu i sota la supervisió del club se’n farà préstec als jugadors i jugadores, tant si tenen carnet d’usuari de la biblioteca com si no, ja que en aquest cas n’obtindran un al demanar un volum en préstec.

Així mateix, també s’ha iniciat el procés d’inscripció per a participar en el Campionat de Bàsquet NBA 2018, que està previst començar el mes de desembre amb possibilitat que les finals, en funció del nombre d’inscrits, tinguin lloc durant les vacances de Nadal. També es treballa en poder organitzar una xerrada o clínic d’un entrenador de prestigi o alguna persona vinculada a la pràctica del bàsquet i que hagi publicat algun llibre al voltant d’aquesta temàtica.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.