La biblioteca acull una exposició col·lectiva d’objectes literaris amb participació de tots els centres educatius

La mostra, que es pot visitar fins al 8 de juny, forma part del programa ‘Mollerussa Municipi Lector’ que fomenta la passió per la lectura

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acull fins al 8 de juny l’exposició Objectes literaris, una mostra col·lectiva en la qual han participat tots els centres educatius de la ciutat des de l’escoles bressol fins als instituts de secundària. Es tracta d’una col·laboració promoguda en el marc del programa Mollerussa Municipi Lector, el qual treballa des de fa 16 anys per promoure la passió per la lectura. En aquest cas, la proposta se centra a analitzar el gènere de l’àlbum il·lustrat i recrear personatges, escenaris o objectes que identifiquin l’obra que cada grup esculli i que permetin explicar-ne el missatge.

La mostra va ser inaugurada el passat dijous amb participació dels regidors d’Educació, Raül Aguilar, i de Cultura, Raquel Pueyo, els quals van agrair la col·laboració de tots els centres educatius, incloses les escoles bressol que s’han afegit aquest curs al programa. En l’acte, cada un dels grups va fer la presentació del seu treball a la resta dels participants per tal de donar per finalitzat el treball proposat per aquest curs dins el programa de promoció de la lectura, impulsat des de la biblioteca i en el que també col·labora el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.