La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha tornat a obrir les seves portes al públic aquest dijous oferint un fons de gairebé 60.000 documents

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha tornat a obrir les seves portes al públic aquest dijous oferint un fons de gairebé 60.000 documents, el qual està compost per 42.431 llibres i 15.006 unitats de material sonor, visual o altres, el que significa un increment respecte a l’any anterior de més de 2.000 volums.

Tot i que la Biblioteca ha estat tancada al voltant d’un mes, s’ha mantingut activa gràcies als seus treballadors, que han aprofitat aquest temps d’aturada per millorar les prestacions i organització del centre cultural.

Durant l’any anterior, els llibres més prestats en literatura infantil van ser els còmics de Bola de Drac i d’Inu Yasha, pel que fa al públic adult, Patria, de Fernando Aramburu, i Todo esto te daré, de Dolores Redondo, van ser els més sol·licitats. Tanmateix, les preferències dels usuaris canvien durant l’estiu.

Cal destacar, que en total, durant el 2017 es van prestar gairebé 30.000 documents, dels quals quasi un 55% van ser per a públic adult i la resta per a infants i joves. Per altra banda, serà al mes de setembre quan la biblioteca reprengui les seves activitats més destacades com el club de lectura o les visites guiades escolars.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.