La Biblioteca Comarcal Jaume Vila estrena nova web que acosta a l’usuari les novetats i promociona les activitats que organitza

webbiblioLa Biblioteca Comarcal Jaume Vila estrena avui nova pàgina web, un servei que aglutina la informació que ara, per raons d’operativitat, repartia entre el web antic i el blog. Per això, dóna prioritat a destacar en portada les novetats i recomanacions bibliogràfiques que els usuaris tenen al seu abast i en promocionar les activitats que organitzen des de l’equipament, tant per al públic adult com l’infantil. El nou servei, que al igual que la resta de webs municipals que recentment s’han renovat com són la del consistori, la de la piscina i la del Teatre L’Amistat, renova la imatge, fa la informació més transparent i clara i facilita compartir les diferents notícies a través de les xarxes socials.  Destaca també un apartat a portada que, sota el títol de Mots locals, anirà recollint fragments de llibres d’autors de Mollerussa i comarca.

Una de les informacions actualitzades que presenta la nova web és la programació per a públic infantil que la biblioteca ha preparat per aquest primer trimestre de l’any i que inclou 8 activitats diferents entre l’Hora del Conte i els tallers solidaris, entre altres.   Així, la nova programació comença el 14 de febrer amb una Hora del Conte sota el títol Bum i el llibre màgic de les fades, a càrrec de la Cia. Homenots. El taller solidari Estalvis Gran Reserva a mans de Solaç que formant part també del cicle Lletres i Vins serà la segona activitat i tindrà lloc el 21 de febrer. Pati de Contes ens oferirà Contes amb Bon Humor el 28 de febrer i Solaç cridarà Tothom a bord en un altre taller solidari el 7 de març. El Carles Alcoy amb Bèsties de quatre potes o més serà qui menarà l’Hora del Conte del 14 de març i per al 21 de març caldrà confeccionar unes Ulleres de Sol Esquimals amb el Solaç. El 28 de març hi haurà una activitat que, per gentilesa de Llibreria Dalmases, servirà per avançar-nos a la celebració del Dia Internacional de la Literatura Infantil i Juvenil, que és el 2 d’abril, mentre que el 4 d’abril hi haurà la presentació del llibre i musical Ningú és un zombi, a càrrec de Jordi Folk.

Totes aquestes activitats seran a les 6 de la tarda i pel que fa als tallers caldrà inscripció prèvia i l’aportació per part dels participants de diferents productes alimentaris a benefici del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell, una iniciativa que es repeteix donat l’èxit de la recaptació aconseguida des que es va implantar fa més d’un any.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.