La Biblioteca Comarcal Jaume Vila i el CB Mollerussa promocionen l’esport amb tallers, xerrades i un campionat de PlayStation

DqwZm1aW4AAErlt

  • L’equipament municipal cedeix al club material de préstec específic per als jugadors i jugadores sobre nutrició, fisioteràpia, psicologia i bàsquet

 

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila i el Club de Bàsquet de Mollerussa inicien aquest mes de novembre una col·laboració per aquesta temporada amb doble objectiu de donar visibilitat a aquest esport entre els usuaris de la biblioteca i alhora  ajudar a promocionar entre els jugadors i jugadores del club l’equipament municipal i el seu material en relació a la pràctica esportiva, especialment pel que fa a l’esport de la cistella. Amb aquest objectiu, s’ha pensat dur a la pràctica diferents activitats que van des d’un campionat de PlayStation del joc NBA 2018 a tallers de manualitats i xerrades.

A banda de les activitats, la biblioteca també posarà a disposició del club una col·lecció de llibres que s’han adquirit recentment a través d’una subvenció de la Generalitat de 3.000 euros, relacionats tots elles amb la pràctica esportiva i amb temàtiques que van des de la nutrició, la fisioteràpia, la psicologia o el bàsquet, entre altres. Aquesta biblioteca mòbil es traslladarà al pavelló poliesportiu i sota la supervisió del club se’n farà préstec als jugadors i jugadores, tant si tenen carnet d’usuari de la biblioteca com si no, ja que en aquest cas n’obtindran un al demanar un volum en préstec.

 

Un taller de manualitats a la biblioteca per a construir una pilota i una cistella en papiroflèxia serà el punt de sortida de la col·laboració el proper dimecres 14 de novembre a les 6 de la tarda. A partir d’aquell dia, s’iniciarà també el préstec de llibres i el procés d’inscripció per a participar en el Campionat de Bàsquet NBA 2018, que està previst començar el mes de desembre amb possibilitat que les finals, en funció del nombre d’inscrits, tinguin lloc durant les vacances de Nadal. Pel que fa a la xerrada prevista, es treballa per portar algun entrenador de prestigi o alguna persona vinculada a la pràctica del bàsquet i que hagi publicat algun llibre al voltant d’aquesta temàtica.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.