La Biblioteca Comarcal Jaume Vila obre temporada d’activitats al Castell del Remei

llenceria literària 3

  • Seguint amb la col·laboració encetada a través del cicle Lletres i Vins

 La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha iniciat  temporada avui amb una activitat singular que ha tingut el Castell del Remei com a escenari, seguint així amb la col·laboració encetada arran del cicle Lletres i Vins dins el programa Biblioteques amb DO. L’activitat, que porta per títol Llenceria literària, ha afavorit la descoberta d’alguns espais del castell on on han tingut lloc les diferents lectures recreades de la mà d’actors i actrius del grup El fil invisible, els quals anaven abillats amb peces de llenceria de la Col·lecció de Victòria Antó.

A la lectura recreada ha seguit la inauguració de l’exposició Roba de blanc, de la Col·lecció de Victòria Antó d’aixovar antic, la qual es pot veure a la Sala Lucilla Atilia del Castell del Remei. Tot seguit, s’ha ofert als assistents una visita guiada per les instal·lacions del celler.

llenceria literària 2

L’activitat ha finalitzat amb un concert-vermut amb Eva Pomés i Iris Grañó, acompanyades d’Albert Gilabert d’El Traster. Tant per participar en la lectura recreada com en la visita al celler, cal fer la inscripció prèvia a la biblioteca o bé al Castell del Remei.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.