La Biblioteca Comarcal Jaume Vila reobre les seves portes després de les vacances amb més de 60.000 documents

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila va tornar a obrir les seves portes aquest dilluns després de les vacances estivals oferint un fons de més de 60.000 documents. Aquest fons, que consta d’uns 47.000 llibres i 13.900 unitats de material sonor, visual o altres, es va incrementar respecte a l’any anterior amb una inversió de 13.000 euros que es va fer íntegrament en llibreries locals. Així mateix, també s’ha millorat el fons de la secció d’Art, jocs i esports amb recursos procedents de la Generalitat que ha destinat 3.000 euros a reforçar la secció.

Tot i que la Biblioteca ha estat tancada al voltant d’un mes, els seus treballadors han aprofitat aquest temps d’aturada per millorar les prestacions i organització del centre cultural.

Durant l’any anterior, els llibres més prestats en literatura infantil van ser els còmics de Bola de Drac i la col·lecció Diari de Greg i pel que fa al públic adult ¿De quién te escondes?, de Charlotte Link, i Allò que va passar a Cardós, de Ramon Solsona, van ser els més sol·licitats.

Tanmateix, les preferències dels usuaris canvien durant l’estiu.

En total, durant el 2018 es van prestar més de 30.000 documents, dels quals un 51% van ser per a públic adult i la resta per a infants i joves. D’altra banda, serà al mes de setembre quan la biblioteca reprengui les seves activitats més destacades com el club de lectura o les visites guiades escolars.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.