La Biblioteca de Mollerussa celebra aquest mes 25 anys d’història

La commemoració s’iniciarà divendres amb una mostra que repassa la història de l’equipament i continuarà amb actes a càrrec de David Carabén, Valentí Gubianas i La Bleda

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa celebra aquest mes de novembre el seu 25è aniversari amb un seguit d’actes, el primer dels quals serà aquest divendres amb una exposició per recordar la seva història. Aquesta s’articularà mitjançant reculls de premsa i una línia del temps que divulgarà a través d’un codi QR una seixantena de fets històrics de l’equipament.

Posteriorment tindran lloc activitats per a tots els públics com el concert comentat del cantant de Mishima, David Carabén, el dia 25 de novembre al Centre Cultural, l’espectacle de la companyia de teatre familiar La Bleda, el dia 28 al Teatre L’Amistat, i la performance de l’il·lustrador Valentí Gubianas, autor d’un dels murals del Saló del Llibre Infantil i Juvenil.

Des del consistori s’ha volgut destacar el paper de la Biblioteca com a motor cultural de la ciutat. En aquest sentit, l’equipament ha rebut en els darrers 25 anys 1.800.000 visitants, ha servit 870.000 préstecs i ha organitzat 5.000 activitats amb 342.000 assistents.

Altres actes previstos per commemorar l’efemèride són un laboratori-joc dels 25 imperdibles i un taller de reciclatge per crear personatges d’àlbums il·lustrats.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.