La Biblioteca Comarcal Jaume Vila comença a celebrar el seu 25è aniversari

Mitjançant una activitat infantil que es durà a terme durant l’estiu a les places del centre

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa complirà el pròxim mes de novembre 25 anys de servei. Una efemèride que començarà a commemorar a partir d’aquest mes de juny amb una activitat per donar a conèixer l’equipament a les noves generacions. En concret, personal de la biblioteca sortirà cada dimecres i cada divendres a les places del centre per difondre un llistat de 25 llibres infantils agrupats en 10 temàtiques diverses.

En total, seran 10 sortides en tot l’estiu que serviran per mostrar 250 llibres del fons de l’equipament, que supera els 54.000 volums. L’experiència s’iniciarà el pròxim dimecres 30 de juny. Des de dos quarts de set de la tarda fins a les vuit del vespre, un carro amb 25 contes temàtics romandrà a la plaça Manuel Bertrand perquè el públic pugui gaudir-los en un espai delimitat.

La pròximes sessions previstes tindran lloc els dies 2, 7, 9 i 14 de juliol i els dies 18, 20, 25 i 27 d’agost així com l’1 de setembre. La resta del programa d’activitats per celebrar els 25 anys s’anirà definit en funció de l’evolució de la pandèmia.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.