La biblioteca de Mollerussa comença la nova temporada d’activitats per al públic infantil

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ja ha començat la nova temporada d’activitats adreçades al públic infantil. La programació presenta tretze activitats per aquest trimestre. La primera d’elles ha estat l’hora del conte amb el títol Sota les Sabates, que ha anat a càrrec d’Ada Cusidó.

A la sessió hi han participat una vintena de nens i nenes així com pares i familiars. L’objectiu de Cusidó ha estat fer-los gaudir del relat de la història.

Recordar que les activitats de la biblioteca no només tindran lloc dimecres, com fins ara, sinó que també n’hi haurà dimarts, dijous o dissabte. En aquest sentit, la següent serà aquest dimarts a les sis de la tarda amb el taller ‘Som uns manetes fent clauers robòtics’, que anirà a càrrec de Solaç.

Consulta totes les activitats infantils del mes de febrer a la biblioteca a l’enllaç següent: https://www.bibliotecamollerussa.cat/activitat/totes-les-activitats-infantils-del-mes-de-febrer/?fbclid=IwAR3URafHkNppTFyEwsTWVpIXYE2H_8_D_sLtlXtKROnfEA5NtumZAXR3yNo


Informen: Pau Domingo i Nick Florentin

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.