La biblioteca de Mollerussa convida a ‘Navegar els 7 mars’ amb contes familiars, manualitats i laboratoris de lectura

L’il·lustrador Xavier Salomó tanca la temàtica sobre els monstres i la por amb un taller i el mestratge de la seva tasca professional

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila proposa Navegar els 7 mars durant aquests mesos de maig i juny a través de cinc activitats i una exposició pensades totes elles per atraure el públic familiar oferint una proposta temàtica i en formats més reduïts.  Després de conèixer el món dels monstres durant els mesos de març i abril, ara arriba amb aquesta proposta el torn del mar i els seus misteris. Precisament, ha estat l’il·lustrador Xavier Salomó, autor de contes com Un sopar de por, qui ha tancat aquest dijous la temàtica relacionada amb els monstres i la por que desperten amb un taller d’il·lustració i la divulgació de la seva tasca professional com a autor d’àlbums il·lustrats.

Pel que fa al nou cicle, la primera de les activitats serà dijous dia 12 a les 6 de la tarda amb un taller a càrrec del Centre d’Expressió Artística Solaç sota el lema Fem un vaixell, un taller en el qual la participació és gratuïta amb inscripció, però es demana que s’aporti algun aliment de primera necessitat per fer-ne donació al Centre de Distribució d’Aliments.

La programació també comptarà amb dos laboratoris de lectura: Explora el mar! (18 de maig) i Mirant la mar! (8 de juny), els quals tindran lloc els dos a les 6 de la tarda i estan pensats per al públic familiar. També per aquest públic es continua programant els contes a demanda, en aquest cas sota el títol Contes la mar de salats, una activitat per a la qual cal demanar hora per telèfon a la mateixa biblioteca.

Pel que fa a l’exposició, l’àlbum il·lustrat escollit per descobrir-ne l’anatomia és La Ola, un conte il·lustrat de la il·lustradora Susy Lee. La mostra es podrà veure fins al 30 de juny.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.