La biblioteca de Mollerussa estrena al febrer un servei de préstec de jocs de taula

L’equipament encetarà un mes molt dinàmic amb la presentació de l’assaig filosòfic del mollerussenc Josep Torres i Tribó i una nova edició del cicle ‘Lletres i vins’

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa estrenarà al febrer un servei de préstec de jocs de taula. L’equipament oferirà als usuaris l’oportunitat de gaudir d’una quarantena de taulells i elements lúdics entre els quals n’hi ha de coneguts com el Catan o el Dixit i també de tradicionals com el parxís o el dominó. L’objectiu de la iniciativa és que els jocs de taula puguin servir com una eina més per fomentar la cultura i la creativitat d’usuaris de totes les edats. El tret de sortida del servei serà l’11 de febrer amb una activitat dirigida per l’escriptor Màrius Serra i l’Oriol Comas, un dels millors experts sobre el món i la història dels jocs de taula.

Abans d’això, la biblioteca acollirà aquest dijous la presentació de l’únic assaig filosòfic que va escriure el mollerussenc Josep Torres i Tribó, deportat a Mauthausen i assassinat en una cambra de gas el 1941 a l’edat de 41 anys.

D’altra banda, l’equipament celebrarà al llarg del febrer també una edició del cicle Lletres i Vins. Entre les activitats programades hi ha la presentació del Vi del Centenari del Teatre L’Amistat el dia 16 de febrer.

El cicle, però, començarà el dia 9 amb un taller d’iniciació al món del maridatge a càrrec del sommelier mollerussenc Xavi Ayala. Així mateix, Pablo Sancho, responsable de projectes de la Federació Catalana de Cineclubs, oferirà el dia 23 una xerrada sobre la presència del vi i el cava a la publicitat i el món audiovisual.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.