La Biblioteca de Mollerussa presenta ‘La coquessa’ obra guanyadora del 30è Premi Literari de Novel•la Breu Ciutat de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila va acollir la presentació de l’obra guanyadora del 30è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, és tracta de ‘La coquessa’ del barceloní Jaume Aubanell, una obra en la que la passió per la cuina defineix a la seva protagonista.

En l’acte també hi van participar el regidor de Cultura Joan Ramon Domingo,el xef de la Boscana de Bellvís, Joël Castanyé i Lluís Pagès, president de l’editorial Pagès Editors, que any rere any s’encarrega de publicar l’obra guanyadora del premi literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa.

L’autor tracta en aquest llibre la cuina i la psicologia, relacionant la complexitat del món culinari amb la de les relacions humanes. La protagonista de ‘La coquessa’ és l’Emma que es passa el dia preparant un sopar de celebració que vol que resulti memorable per tots els convidats.

Amb ‘La coquessa’ Jaume Aubanell va aconseguir endur-se el primer premi en la passada edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, un certamen que en l’edició d’enguany compta amb un total de 37 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte literari que es farà el proper 26 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. Pel que fa al premi, està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.