La biblioteca de Mollerussa se solidaritza amb El Gran Recapte i dóna els esmorzars recollits a través dels tallers solidaris

aliments biblio-banc aliments

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha fet aquest matí donació al Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell dels aliments recollits a través dels tallers de manualitats solidaris que organitza i per participar als quals els usuaris han d’aportar algun producte alimentari, bàsicament per esmorzar. La donació de prop de 50 quilos de menjar s’ha volgut dur a terme en aquestes dates, encara que no hagi finalitzat la temporada d’activitats, amb la voluntat de contribuir a la desena edició del Gran Recapte d’Aliments, que es duu a terme entre demà i dissabte i per a la realització de la qual s’ha fet una crida a la participació de voluntariat.

Els productes donats s’han recollit a través dels tallers solidaris  que s’han dut a terme aquest mes de novembre i en restarà un altre per acabar la temporada que tindrà lloc el proper dimecres dia 12 de desembre, que també tindrà caràcter solidari amb la recollida d’aliments. Pel que fa a la activitat infantil de la biblioteca, ahir va acollir la darrera Hora del Conte d’enguany amb l’Ada Cusidó i L’Arbre de Sucre.

  • Campanya recollida de contes i àlbums il·lustrats nous i també joguines

D’altra banda, el caràcter solidari de la biblioteca es tornarà a demostrar amb la campanya de recollida de contes i àlbums il·lustrats nous així com també joguines. Es tracta d’una campanya que ja es va dur a terme l’any passat i que es fa en complicitat amb Creu Roja Joventut del Pla d’Urgell.  Les donacions es podran fer a la mateixa biblioteca entre l’1 i el 19 de desembre per tal que després es pugui fer el lliurament a l’entitat beneficiària que serà l’encarregada de la distribució final entre els seus usuaris i usuàries.

conte ada Cusidó

Així mateix, el proper 19 de desembre  a partir de les 6 de la tarda els patges Gregori i Isidori recolliran les cartes dels infants per tal de fer-les arribar als Reigs d’Orient.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.