La biblioteca estrena amb Màrius Serra i Oriol Comas un servei de préstec per promocionarels jocs de taula

Estarà actiu les tardes de divendres i els matins de dissabte i oferirà una cinquantena de jocs per jugar allà mateix o endur-se a casa

L’escriptor i periodista, Màrius Serra, i l’Oriol Comas, un dels millors experts i divulgadors sobre el món i la història dels jocs de taula, han estat aquest dissabte al matí els padrins del nou servei que ofereix la Biblioteca Comarcal Jaume Vila amb l’objectiu de promocionar i divulgar els jocs de taula com a eina de cultura i entreteniment fomentat els valors de la cooperació i la creativitat en família o amb amistats.

L’activitat, que ha reunit una cinquantena de persones, ha consistit en l’explicació dels deu jocs que tothom ha de tenir a casa i que van des dels de sempre com els escacs a d’altres més actuals com el CrazyEggs, el Catan o el Dixit. Els jocs de paraules i les enigmes en llengua catalana han completat la matinal, en la qual s’han repartit com a premis diferents jocs de taula entre els participants més encertats. Els padrins de l’activitat s’han com a obsequi un Mollecity, el joc dels carrers de Mollerussa, mentre que la biblioteca ha estat obsequiada amb un lot de llibres de Màrius Serra i un lot de jocs creats per Oriol Comas.

El nou servei es durà terme les tardes de divendres i els matins de dissabte i vol reunir famílies i amistats al voltant de la taula per a jugar amb prop d’una cinquantena de jocs, que s’han adquirit per aquesta nova iniciativa. El material es podrà endur en préstec a partir del dia 17 de febrer els dies en què es jugui, o sigui divendres i dissabte, i es podrà tenir una setmana a casa com a màxim.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.