La biblioteca explora l’univers Espinàs a través del projecte ‘Balla’m un llibre’

Serà el 2 de novembre amb la coreografia de Vero Cendoya ‘11ONZE’, novetat dins el programa que arriba a 19 biblioteques de tot Catalunya

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila se suma enguany a la promoció de les arts escèniques a través del projecte Balla’m un llibre que, el pròxim dia 2 de novembre a les 7 de la tarda, portarà a l’equipament de Mollerussa la coreografia creada per Vero Cendonya 11ONZE pensada per explorar l’univers de Josep Maria Espinàs i difondre la seva lluita per la inclusivitat i la normalització de les persones amb síndrome de Down.

La de Mollerussa és una de les dinou biblioteques catalanes que participa en aquest projecte que, promogut per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i el Servei de Biblioteques de la Generalitat, arriba a la seva novena edició mantenint l’objectiu d’apropar el llenguatge de la dansa a la ciutadania en un escenari singular com les biblioteques públiques.
La coreografia de Vero Cendoya es basa en dos dels llibres d’Espinàs com són El teu nom és Olga i La festa segueix, obres que les tres intèrprets, una d’elles amb síndrome de Down, presenten a l’espectador en una coreografia curta de 20 minuts mitjançant el moviment, la paraula i la música en viu.

Titelles per commemorar els 50 anys de la mort de Picasso

D’altra banda, la biblioteca acollirà,, el 8 de novembre a les 6 de la tarda l’espectacle de titelles de la companyia Pengim-Pengam. que porta per títol Picasso la mirada. L’obra, promoguda pel Museu Picasso de Barcelona i el servei de biblioteques de la Generalitat amb motiu del 50 aniversari de la mort de l’artista, treballa el divertimento a partir de quadres del pintor amb l’objectiu d’acostar l’espectador a la seva obra.

Laboratori de lectura familiar amb L’armari de l’Olivia

Igualment, la biblioteca enceta avui a les 6 de la tarda els laboratoris de lectura familiar del darrer trimestre de l’any endinsant-se en L’armari d’Olivia. La porqueta creada per Ian Falconer visitarà la biblioteca amb el seu armari carregat de roba i necessitarà l’ajuda dels assistents per vestir-se per diferents esdeveniments.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.