La Biblioteca “Jaume Vila” estrena el nou horari d’obertura matí i tarda dins el Pla estratègic 2016-2020

horari biblioLa Biblioteca  “Jaume Vila” començarà, el  proper dilluns 18 de gener, el nou horari d’obertura matí i tarda. Una mesura que contempla el Pla estratègic 2016-2020,  amb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir d’aquest equipament durant més hores a la setmana i es puguin desenvolupar projectes que van més enllà del servei bibliotecari.

Concretament la Biblioteca estarà a disposició dels usuaris:

Biblioteca adults
Dilluns, de 16 a 20h
De dimarts a divendres, de 9.30h a 20h
Dissabtes, de 10 a 13h

Biblioteca infantil
Matins: dimecres, divendres i dissabte, de 10 a 13h
Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20h

Aquesta modificació suposa una ampliació del 48% més respecte  l’horari actual i dóna resposta a una vella reivindicació de molts usuaris. Cal tenir en compte que la Biblioteca “Jaume Vila”  és la primera biblioteca comarcal de tota la demarcació de Lleida que donarà un servei ininterromput. Actualment només la Biblioteca de Lleida té aquest horari, però no és comarcal sinó provincial.

Per altra banda,  aquest augment d’atenció horària és important,  a més d’avançar en la qualitat del servei,  per poder optimitzar encara més la gestió interna i, no solament mantenir les activitats actuals com el Municipi Lector o el Saló del Llibre Infantil i Juvenil, entre altres, sinó també endegar noves accions i implementar altres projectes adreçats a diferents col·lectius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.