La Biblioteca obrirà matí i tarda, de forma ininterrompuda, a partir del mes de gener

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ampliarà el seu horari d’obertura a partir de la segona quinzena del mes de gener. D’aquesta manera, s’atén una demanda dels seus usuaris, que podran accedir de les 9.30 a les 20 hores de dimarts a divendres, mentre que dilluns l’equipament obrirà per la tarda i els dissabtes de 10 a 13 hores. Tot plegat sense que es vegi alterada la seva àmplia oferta d’activitats extrabibliotecàries.

Amb el nou horari, aquesta biblioteca serà l’única d’abast comarcal de Ponent que obri de forma ininterrompuda matí i tarda, situant-se només per darrere de la de Lleida, d’abast provincial. A banda de l’atenció presencial, l’equipament està impulsant noves vies de comunicació amb els seus usuaris i vol que 10 d’ells avaluïn el seu funcionament cada any.

Aquestes novetats formen part d’un pla estratègic de la biblioteca, presentat aquest dijous, amb el qual es busca potenciar l’equipament. En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollerussa destinarà 24.000 euros en els propers 4 anys per incrementar el fons bibliogràfic, que ara és d’uns 55.000 volums. A banda, l’oferta s’incrementarà un cop el consistori en pugui fer ús de Cal Castelló, un espai que es gestionarà des de la pròpia biblioteca.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.