La biblioteca ofereix als seus usuaris participar d’un Club de Lectura virtual sobre 10 films internacionals

biblio-arxiu

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila és una de les 20 escollides a tota Catalunya per participar d’un Club de Lectura virtual al voltant de 10 llargmetratges internacionals recents recomanats per la Filmoteca de Catalunya. Aquesta primera edició del Biblioclub Filmoteca, impulsada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya com a projecte pilot per avaluar la possibilitat d’incloure material audiovisual a la plataforma digital eBiblio.cat, beneficiarà a partir d’aquest mes a 25 usuaris de l’equipament mollerussenc que vulguin participar del projecte. Val a dir que Mollerussa i Tremp són les úniques ciutats de la demarcació de Lleida que formen part d’aquest projecte pilot.

El Biblioclub proposarà a tots els inscrits una pel•lícula cada mes, que es podrà veure en versió original subtitulada en català i al voltant de la qual s’obrirà un debat virtual amb material complementari i continguts específics que proporcionarà la Filmoteca a través de la plataforma. La primera de les pel•lícules proposades és La grande bellezza (2013), de Paolo Sorrentino, que s’haurà de visionar durant aquest mes de novembre. La seguiran els 9 mesos següents: Mud, Petit Indi, Les neiges del Kilimanjaro, Tokyio kazoku. Le gamin au vélo, Master of the Universe, Un château en Italie, La Vénus à la fourrure i Cesare deve moriré.

Els usuaris inscrits en la iniciativa, a banda de poder visionar gratuïtament els films des de casa seva a través d’una plataforma digital, també estaran convidats a les sessions especials que es faran cada mes a la seu del Raval a Barcelona de la Filmoteca de Catalunya que estaran presentades cada una d’elles per un especialista convidat.

Les inscripcions per participar d’aquest club de lectura es poden fer a través de info@bibliotecamollerussa.cat on se’ls facilitarà un usuari i una contrasenya per poder accedir a la plataforma virtual.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.