La biblioteca ofereix als usuaris un espai en dilluns perquè puguin presentar els seus projectes literaris

Imatge de l’espai on es podran dur a terme les presentacions.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ofereix un nou espai per a que aquells usuaris que hagin editat un llibre o estiguin interessats en donar a conèixer els seus projectes literaris personals tinguin l’oportunitat de promocionar-se. D’aquesta manera, sota el títol Presentacions portàtils es cedirà l’espai de la biblioteca per aquesta finalitat, sempre en dilluns per no entorpir la programació d’activitats específica del servei que habitualment és en dijous. És el cas de la presentació aquest proper dia 15 a les 20 del vespre del número 6 de la revista Mascançà, que recull articles de recerca en diferents àmbits i relacionats sempre amb la comarca del Pla d’Urgell.

El nou espai per a les Presentacions portàtils, que tindran un format de 30 minuts a partir de les 8 del vespre i en horari d’obertura de la biblioteca, s’estrena el proper 19 d’octubre amb la presentació del poemari Bienvenido al mágico libro de los poemas, escrit en castellà i en anglès per una veïna de Mollerussa, Joana Bravo. La següent cita en aquest nou espai serà el 2 de novembre amb la presentació del llibre El paradigma del corazón, de Xavier Caparrós, que té orígens familiars a Mollerussa i que amb el llibre vol explicar la seva experiència en teràpies de creixement personal.

D’altra banda, la biblioteca acollirà, dins el programa Municipi Lector dues xerrades obertes a tothom que estaran destinades a treballar els àlbums il·lustrats. La primera de les sessions de treball tindrà lloc el 22 d’octubre a les 17.30 hores sota el títol Àlbums: característiques, límits, possibles definicions i corpus i anirà a càrrec de Cristina Correro, membre de GRETEL i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’objectiu és fer una breu pinzellada sobre la història i les característiques dels àlbums i alhora donar a conèixer les possibilitats que ofereix aquest gènere en l’educació.

La segona sessió, amb el títol Llibres sense paraules per a lectors de 0 a 99 anys,  serà el 26 de novembre, també a les 17.30 hores,  i anirà a càrrec d’Emma Bosch, professora de la Universitat de Barcelona i especialista en àlbums.

De fet, val a dir que, en aquest sentit, des del programa Municipi Lector i emmarcat també dins del Pla Educatiu d’Entorn, es distribuiran lots de llibres als centres d’Educació Secundària i cicle superior de Primària per tal que es pugui treballar des dels centres la temàtica de l’àlbum il·lustrat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.