La biblioteca torna de vacances i reprèn les sortides a la plaça de Manuel Bertrand per acostar el servei al públic

 Sortirà al carrer de nou divendres 25 i dimecres 30 d’agost i l’1 de setembre amb Contes jugats i un taller de pintura lliure

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila torna dilluns vinent dia 21a obrir portes després de les vacances estivals oferint un fons bibliogràfic que supera les 60.000 unitats, de les quals un 77% són llibres i la resta correspon a material divers com publicacions, jocs de taula i diferent material sonor, audiovisual i electrònic.

I amb la tornada al servei es reprenen les sortides al carrer, en concret a la plaça de Manuel Bertrand, per acostar l’equipament al públic amb un seguit d’activitats per al públic infantil a través del projecte #biblioplaça. La programació inclou divendres 25 d’agost una activitat a càrrec d’Indrets de Joc, consistent en una selecció de Contes Jugats, que es repetirà el dia 1 de setembre. Per a dimecres 30 d’agost, s’ha previst un taller de pintura ràpida a càrrec de La Reserva art truck de Solaç. Totes les activitats començaran a les 6 de la tarda.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.