La boira, protagonista d’una activitat turística mensual dins d’un club sobre el fenòmen meteorològic

Els organitzadors de la Ruta de la Boira, la segona edició de la qual va tenir lloc el passat 10 de gener, han creat el Club de la Boira. La iniciativa, que ja arribat a mig miler de seguidors, pretén dur a terme, almenys, una activitat cada mes relacionada amb aquest fenomen meteorològic. La idea es potenciar-lo com atractiu turístic, juntament amb la gastronomia i el paisatge de la comarca del Pla d’Urgell.

La darrera Ruta de la Boira va tenir el seu vessant solidari. Concretament, es va contribuir a l’adquisició d’un cavall de la raça Camarga, que a partir del juny podria pasturar per l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Es dirà boira i s’afegirà als altres dos que des del 2009 viuen en aquest espai natural.

Avui s’ha fet l’entrega dels 430 euros aconseguits. Uns diners que serviran per pagar el trasllat i els controls veterinaris del cavall, provinent del Parc Natural del Delta de l’Ebre. A més, també es podrà assumir part dels costos de la seva alimentació, que durant els mesos d’hivern s’ha de complementar mentre el canyissar està sec.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.