La botiga de roba “La Colometa” guanya el Concurs d’Aparadors dels Vestits de Paper

L’aparador guanyador del certàmen.

La tercera edició del Concurs d’aparadors que té com a objectiu promocionar el Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa ja té guanyadors. La botiga de roba “La Colometa” , situada a la plaça de Manel Bertrand, ha estat l’aparador més ben valorat pel jurat. El segon premi ha estat per la botiga de roba infantil  “Petit Bonic”, situada al carrer Jacint Verdaguer.   El jurat ha valorat l’originalitat i la creativitat així com el grau de vinculació a la temàtica del concurs.

El Concurs, convocat per l’Ajuntament de Mollerussa,  el   patrocina l’Associació de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró de Catalunya i consisteixen en un primer premi de 500 euros i un segon de 200 i seran lliurats durant la gala del Concurs de Vestits de Paper el proper dia 12 de desembre. En aquesta tercera edició hi ha participat mitja dotzena d’establiments comercials de la ciutat que des del 15 de novembre i fins el proper 12 de desembre tindran engalanats els seus aparadors amb motius relacionats amb els vestits de paper.

 

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’esforç que han posat tots els participants per decorar els diferents aparadors i la seva contribució a l’ambientació de la ciutat  durant aquests dies previs a la celebració del 50è. Concurs Nacional de Vestits de Paper.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.