La campanya de recollida selectiva del Pla d’Urgell inicia la recerca de les “bosses perdudes”

Imatge d’un contenidor de rebuig amb bosses de brossa al seu costat.

La campanya pel foment de la recollida selectiva del Consell Comarcal del Pla d’Urgell “Si no vols sumar, almenys no restis!”, ha iniciat la recerca de “bosses perdudes”, aquelles que s´han deixat indegudament fora dels contenidors. Concretament, un educador ambiental ha estat obrint aquestes boses amb la finalitat de buscar indicis sobre qui les ha pogut deixar. Si es pot detectar els qui han comès la falta, es procedirà a informar-los sobre la infracció i una possible sanció.

La campanya mediambiental es va iniciar el passat 4 d’octubre de 2016 i té com un dels seus principals objectius reduir els residus dipositats erròniament als contenidors, ja que aquests redueixen la qualitat de la recollida selectiva i incrementen els costos de gestió.

Cal recordar també que a tots els municipis de la comarca hi ha el servei gratuït de recollida de residus voluminosos, deixalleries mòbils i deixalleries fixes (a Castellnou de Seana i Mollerussa), on es poden gestionar els residus de grans dimensions que no caben als contenidors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.