La campanya de vacunació de la grip a Mollerussa es trasllada a uns mòduls annexos al CAP

CAP-ANNEXOS-1024x704

La Sala Polivalent de L’Amistat deixarà de ser la seu de la campanya de vacunació de la grip a partir de dilluns vinent, data en què el dispositiu es traslladarà a uns mòduls annexos al Centre d’Assistència Primària (CAP). L’Ajuntament de Mollerussa va cedir aquest equipament per poder acollir a partir del 15 d’octubre la campanya de vacunació de la grip amb l’objectiu de descongestionar el CAP, que està pendent d’una modificació del pla funcional per tal de dur a terme una ampliació d’espais. La campanya està adreçada a tota la població de Mollerussa i per tal de participar-hi cal haver demanat cita prèvia a través del Canal Salut o bé al telèfon 933 268 901.

Així s’ha informat aquest migdia en la reunió del Comitè d’Emergència Municipal presidida per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha informat que, segons Salut, en la darrera setmana s’han registrat 16 nous casos positius (25 la setmana anterior). Pel que fa a la taxa de rebrot, se situa a 235 amb una RT de 0,95. D’altra banda, a la reunió també s’ha posat en relleu que actualment a Mollerussa hi ha un grup escolar confinat de 4rt d’ESO a l’institut de La Serra de 26 alumnes i dos docents.

D’altra banda, s’ha fet especial incís en la necessitat de reforçar el dispositiu informatiu de la Policia Local de cara als establiments de restauració que des de dilluns han tornat a obrir portes. En aquest sentit, s’ha acordat intensificar les mesures informatives tant als propietaris dels establiments com també a la clientela perquè s’adoptin les mesures de prevenció i control de la COVID19.

Quant a les actuacions fetes per la Policia Local, ara com ara s’han interposat un total de 188 denúncies per no dur la mascareta adequadament posada, 4 en la darrera setmana, en la qual també s’han obert 10 actes per no respectar el toc de queda o les restriccions de mobilitat del cap de setmana, de manera que ja se sumen 43 denúncies en aquest sentit des que va entrar en vigor la normativa. També s’han interposat un total de 9 denúncies per fer reunions de més de 6 persones, tres d’elles en la darrera setmana.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.