La Casa Canal visibilitza la figura de la dona de principis del segle XX a través de la roba dels aixovars

L’espai acull una exposició de peces com llenceria que mostren també les diferències entre classes que convivien al canal

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell acull aquest mes de juny l’exposició ‘Aixovars. La gent del Canal a través de la roba blanca i la llenceria de principis del segle XX’. Una mostra que ensenya la coexistència entre classes a la Casa Canal en aquella època a través de la roba dels aixovars. Concretament, les peces que hi ha són pertanyents a dones amb l’objectiu de visibilitzar així la seva figura.

Per fer-ho, l’exposició presenta una part de la col·lecció de mil peces de roba de la Victòria Antó. Concretament, són exemplars de llenceria, pijames o mocadors, entre altres, que daten de principis del segle XX i finals del XIX i posen de manifest aquesta diferència de classes.

L’exposició serà la darrera de les mostres temporals que aculli per ara l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, ja que a partir del juliol s’hi preveuen fer obres de reforma i es reconfigurarà l’espai.


Informen: Danae Osorio i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.