La cinquena edició del campus d’estiu del CTT Mollerussa encara la seva recta final amb l’inici de l’últim torn

La 5a edició del campus d’estiu organitzat pel Club Tennis Taula Mollerussa ha arrancat aquest dilluns la seva recta final. Després d’una setmana de descans, el club ha reprès l’activitat amb 18 nens i nenes, el que significa que un total de 47 infants de 6 a 17 anys han participat en el campus quan encara resten dues setmanes per a la seva finalització, fet que mantindrà la mitjana de 50 inscrits de les passades edicions.

D’aquesta manera, el campus ha comptat amb nens i nenes provinents de diferents indrets com Mollerussa, Ivars d’Urgell, Miralcamp, Castellnou, Fondarella, Juneda o Golmés, els quals, en el seu dia a dia en les estades, aprenen la tècnica bàsica del tennis taula d’una forma lúdica i dinàmica. Així mateix, també realitzen activitats a l’exterior com exercicis vinculats a la coordinació, capacitat de reacció, psicomotricitat o la concentració. Per altra banda, es finalitza el dia amb una estona per refrescar-se a les piscines.

Aquest és l’únic campus de tennis taula que s’organitza a la comarca del Pla d’Urgell, i té l’objectiu de promocionar aquest esport entre els més joves, però a l’hora, també té el difícil repte de competir amb altres esports majoritaris.

El Campus també és una forma per als participants d’incrementar les seves habilitats motrius, i de conèixer nous companys i companyes.

Cal destacar, que tots els participants reben diversos premis i obsequis com una samarreta de record.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.