La ciutadania escull el projecte ‘Mollerussa + que mai’ com a guanyador de la consulta per reformar el centre

Mollerussa + que mai, amb 495 vots, ha estat la proposta que ha sortit guanyadora de la consulta popular sobre la remodelació del centre de la ciutat. Un procés en el que hi han participat 876 persones, més d’un 10 per cent de les que ho podien fer, i que ha deixat a la proposta Tapiz en segon lloc, amb 243 vots, i Connecta’t en el tercer, amb 109.

Un cop finalitzada la consulta, la primera a Catalunya que es fa amb un 100 per cent de vot electrònic tant presencial com per Internet, properament es contactarà amb l’equip redactor del projecte per tal que es comenci a desplegar en els deu carrers de l’àmbit del Pla de Barris on s’actuarà primer.

Alguns dels eixos de la proposta d’Esther Gatnau i Cristina Clotet són elevar a un mateix nivell la vorera i la calçada del carrer Ferrer i Busquets entre la plaça de l’Ajuntament i l’entrada a l’església o també guanyar un nou espai per recuperar la terrassa del bar de L’Amistat. A més, es deixa oberta la possibilitat de dur a terme una restricció progressiva del pas dels cotxes per zones com ara la plaça Manuel Bertrand, també convertir l’Avinguda del Canal en una nova anella verda i que la pista de bitlles pugui acollir un aparcament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.