La Colla dels 50 fa donació a Àspid d’un taló amb 500 euros per un projecte conjunt amb una entitat juvenil

colla del 50La Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollerussa ha estat seu aquest migdia de l’acte de donació per part de la Colla dels 50, que agrupa mollerussencs i mollerussenques nascudes al 1967, d’un taló de 500 euros destinat a l’entitat Àspid, que impulsa projectes per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats físiques. El lliurament ha estat avalat per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Benestar Social i Família, Josep Lavín. Solsona ha agraït les mostres de solidaritat entre entitats del municipi i ha felicitat a ambdues per la important tasca que han dut i duen a terme a la ciutat.

Per la seva part, la presidenta de l’associació beneficiària, Viviana Biendicho, ha explicat que destinaran l’aportació rebuda a endegar un projecte de col·laboració amb una entitat juvenil de la ciutat amb l’objectiu de poder dinamitzar accions plegats en la línia dels objectius de la seva entitat.

La presidenta de la Colla dels 50, Eugènia Romà, de la seva banda, s’ha mostrat molt satisfeta que les diferents activitats que han organitzat a llarg del darrer any hagin servit per després poder-ne revertir els beneficis a la ciutadania. En aquest sentit, ha indicat que a banda d’Àspid, la seva tasca solidària també beneficia a l’Ajuntament de Mollerussa, al Casal per a la Gent Gran, a Acudam, a la Llar Terres de Ponent, a la Residència Can Jaques, al Cap de Mollerussa, a les tres escoles públiques de la ciutat, a l’AECC Lleida, a l’Associació d’Alzheimer de Mollerussa i a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.