La Colla dels 50 i més estrena el 28 d’octubre l’obra “Luci”

El sisè espectacle del grup teatral mollerussenc comptarà amb una setantena de participants

Et vendries la teva ànima per allò que sempre has desitjat? Aquest és el fil conductor de “Luci”, la sisena obra teatral de la Colla dels 50 i més de Mollerussa. La funció segueix la línia de les anteriors i combina la música i el teatre amb un to divertit. El grup va començar a preparar-la fa tres anys, però la pandèmia va impedir la seva estrena. Ara fan els darrers assajos abans que l’espectacle vegi la llum el darrer cap de setmana d’aquest mes al Teatre L’Amistat.

En total, la representació comptarà amb la participació d’una setantena de persones, cinquanta de les quals passaran per damunt de l’escenari. Alguns dels actors i actrius serà la primera vegada que interpreten un paper i d’altres ja tenen certa experiència.

Es faran quatre representacions de l’obra al Teatre L’Amistat, la primera de les quals serà el divendres dia 28 a les 10 de la nit. Dissabte se’n faran dos més a les 6 de la tarda i 10 de la nit i diumenge la darrera a les 6 de la tarda. Les entrades surten a la venda a partir del pròxim dilluns al web https://www.teatrelamistat.com a un preu de deu euros i la recaptació neta es destinarà a fins solidaris.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.