La ‘Colla dels 50 i més’ lliura els donatius solidaris a dues associacions de Mollerussa

La Colla dels 50 i més ha lliurat al Centre d’Iniciatives Àngel Olaran i a l’Associació de Familiars de Malats d’Alzheimer de Mollerussa i Pla d’Urgell la quantitat de 1.250€ com a donació solidària. La donació, en efectiu o en material que precisa l’associació, és una de les accions solidàries que duu a terme la Colla dels 50 i més al llarg de l’any.

Aquesta acció de la Colla és fruit gràcies a la recaptació obtinguda de la posada en escena del musical “Amb H d’Història” del passat mes de març, els beneficis del qual, es reparteixen íntegrament entre la Marató de TV3, 2.200€, i dues associacions de casa nostra.

“Amb H d’Història” és la quarta representació en format de teatre musical que ha posat en escena el grup teatral de la Colla dels 50 i més. “El Musical dels Musicals”, “TheFyftis Club” i “Eurovisió” van ser els espectacles anteriors els quals han permès col·laborar al llarg de quatre anys amb la Marató de TV3 i lliurar donatius solidaris a associacions com Aspid, el centre dels Germans de la Creu Blanca, Creu Roja i també en la compra de material tècnic pel teatre l’Amistat de Mollerussa.

Un dels objectius principals de La Colla dels 50 i més, és la de contribuir a fer ciutat, a fer Mollerussa. En aquesta besant participativa cal recordar que La Colla ha participat i col·laborat al llarg d’aquestsprimers mesos de l’any 2018 en el Carnestoltes, amb més de 200 persones de la Colla que van participar de la rua i el posterior sopar. També la col·laboració en l’organització de la 4a Calçotada Popular i el concurs d’idees l’Espenta, i per la Festa Major de la ciutat, col·laborarà en la Trobada Gegantera i en les proves del “Xtrem Mollerussa”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.