La Colla dels 50 organitza la revetlla de Sant Joan al Pavelló Firal amb una festa oberta a tota la ciutadania

La Colla dels 50 organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la revetlla de Sant Joan amb una festa oberta a tota la ciutadania que es farà al Pavelló Firal i que espera superar la xifra dels 500 participants, segons ha explicat aquest matí Vicenç Ribalta, president de la junta organitzadora que ha estat acompanyat de tres membres més de l’entitat, Maribel Benavides, Carme Barberà i Maria Jesús Fusté.  L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Festes, Grisela Soteras, ha volgut agrair la seva implicació, al igual que la de la resta de colles dels 50, en reactivar les festes populars i ha dit que la funció de l’Ajuntament és acompanyar-los i fer de facilitadors.

La revetlla començarà a dos quarts de 9 del vespre amb l’arribada de la Flama del Canigó que membres de l’entitat recolliran de la plaça de l’Ajuntament.  Una hora després començarà el sopar popular i a partir de les 12 de la nit el DJ Francesc Piedra posarà la nota musical a la festa amb una selecció dels anys 80 i 90.  Els tiquets per participar al sopar, que tindrà un preu de 14 euros, es poden adquirir a Pastisseria Maria Àngels, Pastisseria Patet, General Radio i Federoptics Roure.

Aprofitant l’avinentesa, la Colla dels 50, en aquest cas els nascuts al 66, han volgut donar a conèixer també que el passat dijous van estrenar a Ràdio Ponent un programa de ràdio que sota el títol BigMusic, en referència a les dues icones de la marxa a Mollerussa d’aquells anys, i amb Jaume Tomàs al capdavant, s’emetrà cada dijous de les 21 a les 23 hores durant tot l’any. La música del record dels 70, 80 i 90 així com la promoció de tots els actes que organitzi la Colla dels 50 formaran part del contingut del programa, que està obert a la participació de tothom.

D’altra banda, Mollerussa tornarà a rebre un any més, dijous 23, la Flama del Canigó portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls per tal de celebrar la festivitat de Sant Joan. L’arribada de la flama a la plaça de l’Ajuntament es preveu cap a un quart de 9 del vespre i des d’allí atletes procedents d’una dotzena de localitats del Pla d’Urgell i comarques properes aniran a buscar, com marca la tradició, la flama al pebeter instal·lat al centre de la plaça per encendre les respectives foguers a les seves poblacions.

Així mateix, l’Ajuntament fa una crida al civisme en la celebració de la Revetlla de Sant Joan per tal de vetllar per la seguretat del veïns amb l’ús responsable dels petards.  També recorda que tots els veïns que tinguin la intenció de fer una foguera per tal de celebrar la revetlla han de demanar el corresponent permís a la Policia Local.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.