La Colla dels 65, protagonista d’un festival de música i espectacle dels 80 i més a L’Amistat

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà aquest dissabte 23 de gener un festival amb música i espectacle dels anys 80 i més, a càrrec dels components de la Colla dels 65. Així ho han explicat aquest matí en roda de premsa, Josep Anton Moncada, Begoña Plana i José Luís Fernández, tots ells membres de la Colla 65, amb la presència del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo.

Els components de la Colla 65 han comentat que de l’espectacle se’n podran veure dues sessions el mateix dissabte dia 23. L’una a les 6 de la tarda i l’altra, a les 10 del vespre. Les entrades es poden comprar, de manera anticipada, avui dimarts dia 19 i  dimecres dia 20 de les 6 a les 8 de la tarda al mateix teatre L’Amistat i fins a dos hores abans el mateix dia de l’espectacle, al preu de 5 euros. Els diners recaptats es destinaran a cobrir les despeses pròpies de l’espectacle com poden ser el vestuari, la música,  el  lloguer de focus de llum o l’elaboració del vídeo…

“Es un recull de música i espectacle dels anys 80 i més, que és una mica la nostra essència”, ha comentat el Josep Anton Moncada. L’espectacle, que comença amb un audiovisual de tots els membres que participen en l’espectacle,  dura aproximadament dues hores i en total es faran 11 esquetxos diferents.   Els components de la Colla dels 65 han comentat que l’espectacle barreja diferents arts escèniques com la música, el teatre, el còmic, etc. i en total hi ha 30 persones implicades entre les que actuen i les que preparen l’espectacle. Segons han comentat els components de la Colla dels 65, “la  idea primordial és la de passar-nos-ho bé i fer-ho passar bé a la gent que ens vingui a veure perquè hi hem posat moltes ganes i molta il·lusió”.

El regidor  de Cultura, Joan Ramon Domingo, s’ha congratulat  que “Mollerussa tingui tants actius culturals i ha felicitat la colla dels 65 per aquesta iniciativa musicoteatral que de ben segur aportarà molts bons moments i molts records i vivències compartides amb molta gent”

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.