La conferència anual ‘Mollerussa, avui’ se celebrarà el divendres 14 de setembre al Teatre L’Amistat i mantindrà el format habitual

La conferència anual ‘Mollerussa, avui’ se celebrarà el pròxim divendres 14 de setembre a les 9 del vespre al Teatre L’Amistat. D’aquesta manera, l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, explicarà la política d’actuacions que es duen a terme en el municipi i atendrà les inquietuds que pugui tenir la ciutadania. La xerrada mantindrà el format habitual amb una primera part de 45 minuts en la qual l’alcalde anirà desgranant diferents aspectes de l’esdevenir municipal i una segona part en la qual respondrà a les preguntes del públic.

Les qüestions poden formular-se a través de l’adreça electrònica participa@mollerussa.cat, la qual està ja operativa, o bé presencialment, ja que tots els assistents trobaran al seu seient una papereta on poder fer les preguntes que seran recollides i traslladades a l’alcalde en boca del mollerussenc Oriol Bosch, delegat de l’Agència Catalana de Notícies a Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.