La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, visita la modernització del reg de la col•lectivitat de regants número 16 a Bell-lloc d’Urgell

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, ha visitat aquest dijous la col·lectivitat de regants número 16 dels Canals d’Urgell de Bell-lloc d’Urgell, on s’ha posat en marxa la primera fase de modernització del reg. Aquest primer pas, abasta un total de 400 hectàrees, on el 85% pertanyen a 90 propietaris que s’han sumat a la renovació. Així mateix, l’obra compta amb una inversió total de 2.100.000 euros, dels quals, 900.000 han sigut finançats pel departament d’Agricultura.

Durant la jornada, Jordà ha conegut una de les finques que ja han desplegat el nou sistema de reg, i també ha visitat la planta de subministrament d’aigua acompanyada de l’alcalde de Bell-lloc, Carles Palau, i d’integrants dels síndics de la col·lectivitat, que han anunciat que estan a punt d’iniciar els treballs de la segona fase en 500 hectàrees més.

S’espera que la modernització arribi a una totalitat de 1.300 hectàrees en una tercera fase. Per altra banda, prèviament a la visita a les obres de modernització del reg, la consellera Jordà ha visitat l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, on ha signat el llibre d’honor del consistori.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.