La consellera d’agricultura Teresa Jordà visita les jornades tècniques de Bellvís

Bellvís ha acollit aquest dissabte la segona edició del cicle de trobades anuals que se celebren al municipi del Pla d’Urgell des del passat 2018, impulsades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació així com pel consistori del municipi.

Aquestes jornades tenen la voluntat de tractar els reptes que l’agroalimentació ha d’afrontar des de la vessant econòmica, mediambiental i social amb la finalitat d’entendre millor les perspectives de futur i posicionar-se davant els canvis.

En aquesta jornada hi han intervingut l’economista Clara Bartra, que ha analitzat el futur l’alimentació considerant les previsions d’augment de la població mundial elaborades per l’ONU i l’enginyera agrícola Teresa Fuentes, que ha explicat com es valoritza la producció local i com es posiciona en el territori.

Per tal de posar el punt i final a aquesta jornada, la consellera d’Agricultura Teresa Jordà, ha estat l’encarregada de la clausura de l’acte on ha valorat molt positivament la realització de trobades ñd’aquest tipus, on es posen en comú quins són els reptes de l’alimentació del nostre país.

Amb aquesta segona edició es consoliden els cicles de jornades tècniques on es tracten temàtiques d’actualitat i d’interès per al sector de la pagesia, que acullen cada vegada a més interessats.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.