La consulta per decidir el futur del centre de Mollerussa, del 20 al 26 de febrer entre més de 8.500 ciutadans

A través d’un panell electrònic, que estarà situat a la primera planta de l’Ajuntament de Mollerussa, es podrà votar, del 20 al 26 de febrer, un dels tres projectes que han quedat finalistes al Concurs d’Idees del Centre Històric. Una consulta popular que també es podrà fer a través d’Internet i a la què hi podran participar 8.585 persones majors de 16 anys i que estiguin empadronades a la ciutat, a més de 155 propietaris de comerços i altres activitats econòmiques ubicades a la zona d’actuació.

D’aquesta manera, es podran triar els criteris genèrics a seguir per a reformar 10 carrers de l’àmbit del Pla de Barris que han d’estar executats abans del segon semestre de 2018.

Per a poder participar a la consulta, caldrà registrar-se omplint un formulari que, a partir d’aquest divendres 20 de gener, estarà disponible al web municipal. A més, per conèixer més a fons les tres propostes que es sotmeten a votació, que inclouen punts emblemàtics de la ciutat com són les places Manuel Bertrand, Major i la de l’Ajuntament, els gabinets tècnics les presentaran a la ciutadania el proper 17 de febrer, en una xerrada que tindrà lloc al Teatre L’Amistat. També es distribuiran tríptics i es faran sessions informatives específiques a determinats col·lectius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.