La Cooperativa d’Ivars tanca el 2016 facturant més de 160 milions d’euros

Un instant de l'Assemblea General de Socis de la Cooperativa d'Ivars. FOTO: Cooperativa d'Ivars.

Un instant de l’Assemblea General de Socis de la Cooperativa d’Ivars. FOTO: Cooperativa d’Ivars.

 

La Cooperativa d’Ivars, que aquest diumenge ha celebrat la seva assemblea anual de socis, ha tancat l’exercici 2016 amb un volum de facturació de 161,41 milions d’euros. Aquesta xifra és un d’7,11 per cent inferior a la de fa un any, quan es va arribar als 173,77 milions. Pel que fa als beneficis, aquests han estat 1,433 milions d’euros, gairebé 400.000 euros més que al 2015.

Durant la trobada, en la que han estat aprovats tots els punts de l’ordre del dia per unanimitat, ha tirat endavant la modificació dels estatuts per crear la figura del soci de treball, amb la qual cosa es farà constar la feina que desenvolupa la plantilla com una activitat cooperatitzada. A la sessió també s’han renovat els membres del Consell Rector de la Cooperativa, amb la incorporació, per primer cop, d’una dona, Ramona Mota, i la continuïtat del president, Josep Coll, així com dels vocals..

En la cloenda de l’assemblea, el director d’Alimentació de la Generalitat, Carmel Mòdol, ha reconegut el paper estratègic de les cooperatives en l’equilibri territorial i ha felicitat els sectors ramaders i agraris per l’època de bonança actual. També els ha posat en alerta a l’hora de fer el seguiment del mercats i l’evolució dels preus, a través dels observatoris que el departament té actius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.